Битола - Автобуска станица

Информации:

место: Битола, Р. Македонија
телефони:
- Канцеларии: (047) 231 192
- Меѓуградска: (047) 231 420
моб: 076 436 555
- Приградска Ат-Пазар: (047) 231 423
емаил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
веб: www.transkop-bitola.com.mk

Најнови вести